Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Το ΑΣΕΠ επέστρεψε την απόφαση για τους παιδικούς σταθμούς......


Ακόμα μία λανθασμένη απόφαση του Δήμου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. Χάνονται πλέον, τα τελευταία περιθώρια πρόσληψης προσωπικού και εγγραφής επιπλέον παιδιών στους σταθμούς του ΔΗΜΟΥ.

Η ΑΓΝΟΙΑ της Δημοτικής Αρχής, επέφερε μία ΑΚΟΜΑ αδυναμία υλοποίησης της πρόσληψης 25 νέων εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς.
 Ο κ. Βρεττάκος και η αρμόδια αντιδήμαρχος εισηγήθηκαν , πριν από ένα μήνα, λανθασμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η απόφαση αυτή τοποθετούσε χρονικά στα μέσα του 2016,τη λήξη των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού, ενώ το σωστό  είναι να ορίζεται ως ημερομηνία η 31/7/2015.
Το Συμβούλιο, δυστηχώς, δέχθηκε την εισήγηση και οδηγήθηκε στη λήψη σχετικής απόφασης, παρά τις επισημάνσεις του ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ.

Το ΑΣΕΠ επέστρεψε την απόφαση. Χρειάστηκε  η επαναφορά του θέματος, σε νέα συνεδρίαση ώστε να υπάρξει ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, μετά από έναν ακόμα χαμένο μήνα.

Ο κ. Βρεττάκος δήλωσε-ανερυθρίαστα- ότι ο ίδιος και  η αντιδήμαρχος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ το νόμο, απέφυγε όμως να εξηγήσει γιατί έχουν ήδη ΧΑΘΕΙ 8  μήνες  χωρίς να πραγματοποιηθούν οι 11μηνες προσλήψεις.

Πώς να εξηγηθεί άλλωστε το ότι οι συγκεκριμένες προσλήψεις, ενώ έχουν ΕΓΚΡΙΘΕΙ από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ τον Ιούλιο του 2014 και από το ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ πριν από 6 μήνες παραμένουν ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ. 
Τι να πει δηλαδή,  ο ¨Δήμαρχος της Ανατροπής¨ για το ότι δεν ενημέρωσε επί 4 μήνες  το υπουργείο, για τη μεταφορά των δικαιωμάτων του ΝΠΔΔ ¨Παιδικοί  Σταθμοί¨ στο ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ . 
Μήπως να πει ότι του ¨χρειάζονται¨ 2 μήνες για 1 ΑΠΛΗ αλλά και ΣΩΣΤΗ απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, κατά συνέπεια ¨χρειάζονται¨ 4 με 5 μήνες για 1 επαφή με τους αρμόδιους φορείς…..

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ  κ. ΒΡΕΤΤΑΚΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ                                                                                                                                                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου