Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της αίθουσας – ιδιοκτησίας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας



Επιβεβλημένη η ΑΜΕΣΗ αξιοποίηση του χώρου «ΦΙΛΕΤΟΥ» εμβαδού 970 τ.μ. και εμπορικής αξίας περίπου 2.000.000 ευρώ, τον οποίο διασφάλισε ως ΔΩΡΕΑ η Δημοτική Αρχή ΤΖΑΝΗ

Ένα στολίδι αξίας σχεδόν 2.000.000 ευρώ ανήκει πλέον στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου μας.

Πρόκειται για την αυτοτελή και ανεξάρτητη, διηρημένη οριζόντια ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του δευτέρου ορόφου του κτιρίου, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 120, στο οποίο λειτουργεί το νέο κατάστημα  ΑΒ  Βασιλόπουλος.


Η νέα ιδιοκτησία του Δήμου μας, συνιστά ΜΟΝΑΔΙΚΗ έως σήμερα ΔΩΡΕΑ, ως προς το μέγεθος, το αντικείμενο και την αξία της.  Περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών δυνατοτήτων εμβαδού 550 τ.μ., καθώς και ταράτσα εμβαδού 420 τ.μ., στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί ενιαία στεγασμένη κατασκευή.

Η ολοκλήρωση του έργου,  αναδεικνύει ασφαλώς την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου της Διοίκησης ΤΖΑΝΗ και ενισχύει τις δυνατότητες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Δήμου μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λειτουργία του χώρου προς όφελος των Δημοτών και του Δήμου.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, εκτός της συμφωνίας για τη ΔΩΡΕΑ της ιδιοκτησίας είχε εξαγγείλει ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ σχέδιο αξιοποίησης της, με βάση τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ και τις ΑΝΑΓΚΕΣ, της κοινωνίας της πόλης μας.

Η δημιουργία ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΗΣ ανθοκομικής αγοράς αποτέλεσε τον πυρήνα του ΕΝΙΑΙΟΥ στόχου της προηγούμενης Διοίκησης.


ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ θα προκύψουν σε αυτή την προοπτική, ως προς την αναβάθμιση του χαρακτήρα, των δράσεων και την εμπορική άνθιση της περιοχής.  Η ανάδειξη της, ως χώρο ευρύτατης επισκεψιμότητας, η δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας για πάνω από 100 νοικοκυριά της πόλης και η ΣΤΑΘΕΡΗ επίτευξη εσόδων για το Δήμο, αποτελούν σήμερα ΩΡΙΜΟΥΣ και ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ καρπούς ενός συνολικού σχεδίου, άρρηκτα συνδεδεμένους με την ανάδειξη της Δημοτικής περιουσίας.


Ελπίζουμε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα εργαστεί συγκεκριμένα, ώστε να υπάρξει αξιοποίηση αυτής της ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ, χωρίς καθυστερήσεις και παλινωδίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου