Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κατά εξακολούθηση πλέον, λανθασμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου Δραπετσώνας


Προκλητικά ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ οι προειδοποιήσεις Δημοτικών Συμβούλων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης της πόλης.

Έχουν περάσει τρεις και πλέον μήνες από τη στιγμή που ζητούσαμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να επιδείξει προσοχή και να διορθώσει τις μέχρι τότε λανθασμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση: http://keratsinilive.blogspot.gr/2014/10/blog-post_17.html

Δυστυχώς στους μήνες που μεσολάβησαν, ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ δεν έγινε. Αντίθετα σωρεύτηκαν και νέες ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, μιας ολόκληρης σειράς αποφάσεων. ΑΨΕΥΔΗΣ μάρτυρας για του λόγου του αληθές, αποτελεί το ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, το οποίο φιλοξενεί πλέον, δεκάδες λανθασμένες αναρτήσεις.

Το χειρότερο δε όλων είναι, ότι το τελευταίο διάστημα γράφονται και αναρτώνται λανθασμένα αποφάσεις, ακόμα και για τα πιο ΑΠΛΑ θέματα ρουτίνας του Δήμου μας.  

Δέστε παρακάτω χαρακτηριστικά παραδείγματα αποφάσεων, που παραμένουν αναρτημένες επί πολλές μέρες στο Διαύγεια του Δήμου, οι οποίες έχουν ληφθεί το 2015 και αναρτήθηκαν ως αποφάσεις του 2014!!! με λανθασμένες ημερομηνίες πρωτοκόλλου, διπλές ΑΔΑ και άλλα σοβαρά λάθη.  Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιες από αυτές, έχουν αναρτηθεί με διαφορετικά στοιχεία κατά επανάληψη.









Ανησυχία προκαλούν οι επισημάνσεις τις οποίες δεχόμαστε από ΠΟΛΛΕΣ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ πλευρές και οι οποίες αφορούν την ορθότητα αποφάσεων του Σώματος, σχετικές με επιδοτήσεις δεκάδων χιλιάδων Ευρώ προς το Δήμο μας. 

Αυτοπεριοριζόμενοι, για μία ακόμα φορά και σεβόμενοι το καλώς εννοούμενο δημοτικό συμφέρον, δεν θα επεκταθούμε περεταίρω. 

Ελπίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ασχοληθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και θα ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ τα κακώς κείμενα.

Ελπίζουμε ότι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ θα δείξουν εμπιστοσύνη στα Υπηρεσιακά Στελέχη του Δήμου, τα οποία έχουν εμπειρία χρόνων στο αντικείμενο.

Ελπίζουμε ότι θα αντιληφθούν πως η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ είναι κακός οδηγός ως προς τα συμφέροντα της Πόλης μας.

Να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ;;; !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου