Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ


Μια περίεργη «ΑΝΑΘΕΣΗ»… (ίσως όχι τόσο περίεργη)

Το έργο ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ του γηπέδου 5Χ5 στο Σελεπίτσαρι, δημοπρατήθηκε επί Λουκά Τζανή και θα κόστιζε τελικά γύρω στα ογδόντα χιλιάδες (80.000) ευρώ, (με την έκπτωση που έδωσε ο ανάδοχος (εργολάβος) στη διαδικασία της ανοικτής δημοπρασίας – αρχικός προϋπολογισμός 95.000 ευρώ).

Τη συμφωνία (προγραμματική) όμως με τον εργολάβο, έσπευσε και  την υπέγραψε ο κύριος Βρεττάκος (δέκα ημερών Δήμαρχος).

Μετά από δυόμισι (21/2) μήνες, η νέα Δημοτική Αρχή «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ», ότι δεν χρειαζόταν ΕΚ ΒΑΡΘΡΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ (δηλ. Αλλαγή σε βάθος του υποστρώματος), ΑΛΛΑ απλή ΑΛΛΑΓΗ του επιφανειακού χλοοτάπητα.

Κατά συνέπεια έπρεπε να μειωθεί ο προϋπολογισμός του έργου. (Ως εδώ καλά – ας πούμε…), έφεραν όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο το ποσόν των σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) ευρώ, (κάτι παραπάνω από τα μισά δηλαδή !)… και με τον ΙΔΙΟ εργολάβο.

Ξεσηκώθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και ισχυρίζονταν (σωστά), ότι αφού θα γίνει ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ανάπλαση (δηλαδή το 1/5 του έργου), πως είναι δυνατόν να πληρώσουμε ΠΑΝΩ από το ½ του έργου ;;; (δηλ. 45.000 ευρώ… ΑΝΤΙ 16.000 ευρώ !!!)

Επίσης ισχυρίστηκαν (οι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ), ότι ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕ το αντικείμενο του έργου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ (κυρίως για λόγους διαφάνειας, για την οποία «φαινομενικά» ΚΟΠΤΕΤΑΙ ο κύριος Βρεττάκος…)

… και να η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Δημοτικής Αρχής:

-      Αυτά τα πράγματα (δηλ. η νέα δημοπρασία για το νέο έργο) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

-      Σωστά !  Σύντροφοι (του «ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ»)… γιατί ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ «ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ» !!!

Με τις υγείες μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου