Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ;; !!


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ

Σφυρίζει αδιάφορα για την κατασκευή του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στο Κερατσίνι, η Δημοτική Αρχή του κυρίου Βρεττάκου.  Αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την ανυπαρξία σχεδίου, την αδυναμία διεκδίκησης, αλλά και την έλλειψη της στοιχειώδους  δυνατότητας να προχωρήσει στα τελικά βήματα ΩΡΙΜΩΝ έργων του Δήμου, ΑΠΕΝΤΑΞΕ από το Τεχνικό Πρόγραμμα, την κατασκευή του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.

Προκαλώντας την κοινή λογική, απέδωσε την ΑΠΟΥΣΙΑ της από τις συνεχόμενες συζητήσεις των συναρμόδιων για την υλοποίηση του έργου φορέων, σε «πληροφόρηση» από τις υπηρεσίες του Δήμου, σύμφωνα με την οποία το έργο «θεωρείται» χαμένο.

Το πολιτικό θράσος του αρμόδιου Αντιδημάρχου διαφάνηκε σε όλο το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του, όταν απέδωσε αυτού του είδους την «πληροφόρηση» στου υπηρεσιακούς παράγοντες, χωρίς βέβαια να υπάρχει οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο να τον δικαιώνει.

Την ίδια στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη συνεδριάσεις στις οποίες οι συναρμόδιοι φορείς (Τζάνειο νοσοκομείο, Αντιπεριφέρεια Πειραιά, κλπ.), συζητούν σε θετικό κλίμα για την υλοποίηση των τελευταίων διαδικαστικών βημάτων για το ήδη ΩΡΙΜΟ έργο.

Κάθε καλόπιστος θα πίστευε ότι η Δημοτική Αρχή θα πρωταγωνιστεί  σε αυτές τις συσκέψεις. Θα πιέζει καθημερινά για την τελική υπογραφή της υλοποίησης του έργου. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την πολιτική, διοικητική και τεχνική υποστήριξη από όλους τους φορείς, για ένα έργο ΚΟΜΒΙΚΗΣ σημασίας για την τοπική κοινωνία.
Δυστυχώς ο κύριος Βρεττάκος και οι στενοί συνεργάτες του, φρόντισαν να απογοητεύσουν και σε αυτό το θέμα, αφού όχι μόνο δεν πρωταγωνιστούν αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις συσκέψεις αυτές.

Είναι βέβαιο ότι ακόμα και τώρα έχουν το χρονικό περιθώριο αλλά και την πολιτική ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να στηρίξουν το έργο αυτό.

Αρκεί βέβαια να δηλώσουν έμπρακτα την πολιτική τους βούληση στην κατεύθυνση αυτή και να πάψουν να κρύβονται πίσω από ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ «πληροφορίες» των Υπηρεσιών του Δήμου.


Θα το κάνουν έστω και τώρα ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου