Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!!


Ακόμα ψάχνουν στη Δραπετσώνα, τη Διοίκηση του Δήμου – Αναγκάστηκαν να ζητήσουν τη συνδρομή του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

Απρόβλεπτες διαστάσεις έλαβε η προσπάθεια κατοίκων της Δραπετσώνας, οι οποίοι έψαχναν ΜΑΤΑΙΩΣ  τη Δημοτική Αρχή, προσδοκώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με όσα κοινοποίησαν οι αγανακτισμένοι συνδημότες μας, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 13/12/2014, κατέρρευσε τοίχος εγκαταλελειμμένου οικήματος επί της οδού Κοντοπούλου.  Αποτέλεσμα, να υπάρξουν μικρές ευτυχώς υλικές και μόνο ζημιές, στα σταθμευμένα αυτοκίνητα ( Ι.Χ. και TAXI ).

Μετά την απομάκρυνση των οχημάτων, οι περίοικοι  προσπάθησαν να ενημερώσουν για το περιστατικό το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.  Δυστυχώς ΜΑΤΑΙΑ αφού όπως διαπίστωσαν μετά από προσπάθειες περίπου μιάμισης ώρας, η υπηρεσία άμεσης παρέμβασης γνωστή ως 1567 δεν λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ επικοινωνίας με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας !!!

Αναγκάστηκαν λοιπόν οι συνδημότες μας, να απευθυνθούν στην Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι οποίες τους συνέστησαν να αναζητήσουν εκ νέου τη Διοίκηση του Δήμου.

Με δεδομένη την ΑΚΑΡΠΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, αφού ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ τους δεν έτυχε απάντησης, αναγκάστηκαν να αναζητήσουν τη συνδρομή του Κέντρου Επιχειρήσεων  Πολιτικής Προστασίας, το οποίο προχώρησε σε μια πρώτη παρέμβαση το μεσημέρι του Σαββάτου.
Παρά όλα αυτά, στο σημείο παραμένουν για δεύτερη μέρα τα μπάζα, ενώ το υπόλοιπο τοιχίο είναι ετοιμόρροπο !!!

Είναι θλιβερό το ότι μέσα σε λίγους μήνες ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ το 1567  και η υπηρεσία Άμεσης παρέμβασης του Δήμου.  Είναι επιζήμιο για την πόλη – να ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ δομές και υπηρεσίες, οι οποίες λειτουργούσαν την προηγούμενη περίοδο.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ η Δημοτική Αρχή να ΚΛΕΙΝΕΙ ουσιαστικά το Δήμο τα Σαββατοκύριακα !!!

Μήπως κύριοι της Δημοτικής Αρχής πρέπει να σταματήσετε τις «δοκιμαστικές» αλλαγές θέσεων στους εργαζόμενους και να δημιουργήσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συγκεκριμένο σχέδιο στελέχωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου ;;;

Μήπως λέμε μήπως κύριε Δήμαρχε, χρειάζεται να αφήσετε τα ρητορικά ευφυολογήματα και να σηκώσετε τα μανίκια ;;;


Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το κάνετε !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου