Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Το Αλαλούμ της «Ανατροπής»… (1)



 

Αποδεικνύει καθημερινά η νέα Δημοτική αρχή, ότι δεν έχει συναίσθηση, του που πατά και που βρίσκεται!!!


 
26η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 24/09/2014
Θέμα: Τεχνικό Πρόγραμμα 2015

Γ. Φωτάκης (Αντιδήμαρχος): «Κύριε ΤΖΑΝΗ η νέα διοίκηση ΑΠΕΝΤΑΞΕ από το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, την κατασκευή του Κέντρου Υγείας, γιατί ΘΕΩΡΟΥΜΕ χαμένο αυτό το έργο».

5η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 10/02/2015
Θέμα: Στρατηγικό Σχέδιο Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας 2015-2019 (επιχειρησιακό πρόγραμμα).

Σταυρ.  Συράκου (Αντιδήμαρχος): «Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η κατασκευή του Κέντρου Υγείας αποτελεί στόχο του επιχειρησιακού προγράμματος, το οποίο εισηγούμαστε.  Στόχο ενταγμένο στο στρατηγικό μας όραμα Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας  και στα μέτρα τα οποία περιλαμβάνονται στον κεντρικό άξονα της Κοινωνικής Πολιτικής.  Το έργο αυτό εντάσσεται στα επιτεύγματα του Δήμου, και υπολείπεται μόνο η υπογραφή χρηματοδότησης του».


Εδώ δεν μιλάμε για απλές ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.  Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΗ θέματα του Δήμου, μέσω ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ προσεγγίσεων. Άλλωστε όταν κάποιοι ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΑΝ  την κατασκευή του Κέντρου Υγείας, η συλλογικότητα της σημερινής Διοίκησης «σφύριζε» ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Μοναδικό τους μέλημα ήταν η επαγγελία της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».  Δυστυχώς για την πόλη μας, εδώ και μισό χρόνο οι δημότες βιώνουμε όσα... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εννοούσαν.


Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

-Το Τεχνικό Πρόγραμμα 2015 Απόφαση 283/14 στο οποίο ΑΠΕΝΤΑΣΕΤΑΙ το Κέντρο Υγείας ΨΗΦΙΣΕ η κ. Συράκου.

-Το στρατηγικό σχέδιο 2015-2019 στο οποίο το Κέντρο Υγείας δηλώνεται ως επίτευγμα (σελ. 298) στόχος, στρατηγικό όραμα και μέτρο (σελ. 391, 392), ΨΗΦΙΣΕ ο κ. Φωτάκης, στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου