Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΓΚΕΛΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!


-    «Διατηρούμε - το "χαράτσι" - το αντίτιμο που δίνουν οι δημότες γι΄ αυτούς και τα παιδιά τους, στα τμήματα αθλητισμού και πολιτισμού… γιατί με - το "χαράτσι" - αυτό ενισχύονται τα προγράμματα και παίρνουμε περισσότερο κόσμο σ΄ αυτά!». 
Τάδε έφη ο κ. Καραγιαννάκης του πολιτισμού και του αθλητισμού.

-    «Αφού - με το "χαράτσι" - παίρνουμε περισσότερους δημότες στα προγράμματα του Δήμου μας, τότε γιατί καταργήσατε τα ΤΡΟΦΕΙΑ από τους παιδικούς σταθμούς;;;»
Ρώτησε ο Λ. Τζανής

Θυμίζουμε ότι επί Λ. Τζανή και στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, όντως       με αυτό - το "χαράτσι" - ενισχύθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου και μπήκαν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στους παιδικούς σταθμούς, δηλαδή οκτακόσια (800) παιδιά. Μάλιστα τα μισά σε αριθμό από αυτά τα παιδιά, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!

Ενώ, επί κ. Βρεττάκου, μπήκαν στο Δήμο τα μισά παιδιά, (δηλαδή λιγότερα από τετρακόσια και βέβαια δεν πλήρωναν τίποτα) και τα ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΜΠΗΚΑΝ    ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ πληρώνοντας σε ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΙΤΙΜΑ (10 φορές παραπάνω από ότι πλήρωναν συμβολικά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου επί Λ. Τζανή).

-    «Γιατί κ. Καραγιαννάκη;;;»
Ξανά ρώτησε  Λ. Τζανής 

-    ………. «κάγκελο ο Αντίδημαρχος» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου