Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μετέτρεψε την κοπή της πίτας του Δ΄ ΚΑΠΗ Κερατσινίου σε… εκλογικό βήμα. Αντί ευχών, εκφώνησε πολιτικό διάγγελμα.


Όταν η ΑΠΡΕΠΕΙΑ γίνεται θεσμός, κανένας δεν δικαιούται να μένει αδιάφορος.

Τη γιορτή της κοπής βασιλόπιτας του Δ΄ ΚΑΠΗ στον Άγιο Αντώνη, μετέτρεψε σε βήμα πολιτικής ρητορείας, ο κος Βρεττάκος.  Η απροσχημάτιστη επιλογή του νέου Δημάρχου, τάραξε τους παρευρισκόμενους, μιας και κάτι τέτοιο κανείς δεν είχε διανοηθεί να πραγματοποιήσει έως σήμερα σε ανάλογη εκδήλωση.

Εκμεταλλευόμενος την παρουσία των μελών του ΚΑΠΗ και το εορταστικό πνεύμα της εκδήλωσης, αναλώθηκε στην αιτιολόγηση του ανύπαρκτου όπως παραδέχτηκε έργου του, κατά τους πέντε πρώτους μήνες της θητείας του, κατηγορώντας την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Εκτίμησε ότι τους επόμενους μήνες δεν θα υπάρξει σημαντική πρόοδος στο δημοτικό έργο, αποδίδοντας και πάλι τις ευθύνες στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Προέβλεψε δε, ότι για όσα δεν πραγματοποιηθούν κατά τη θητεία του, θα είναι υπεύθυνη η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και μόνο!!!

Πραγματικά λίγο ενδιαφέρει το ότι ο κος Βρεττάκος ετεροκαθορίζεται, στοχοποιώντας μονίμως τη διοίκηση Λουκά Τζανή.  Το σημαντικό και ταυτόχρονα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι ότι ο κος Βρεττάκος επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο και το συγκεκριμένο τρόπο για να πολιτικολογήσει.

Πρόκειται για μια ΑΠΡΕΠΕΙΑ του σημερινού Δημάρχου, ο οποίος αν και λαλίστατος στην κοπή της πίτας, δεν έλαβε μέχρι σήμερα τον λόγο για να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, σε ΚΑΜΙΑ από τις δέκα πέντε (15) συνεδριάσεις του, για το πρόγραμμα και τις πρωτοβουλίες της Διοίκησης του Δήμου.

Είναι ο πρώτος και μόνος Δήμαρχος, ο οποίος  αρέσκετε στο να μην απαντά στις ερωτήσεις και προτάσεις των πτερύγων του Δημοτικού Συμβουλίου, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ότι οι απαντήσεις του θα προκαλέσουν πολλά γέλια. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ δε, ακόμα και να ενημερώνει για τη συμμετοχή του Δήμου σε συσκέψεις φορέων, όπου συζητούνται θέματα, ιδιαίτερα σοβαρά για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Δικές του οι επιλογές, δική του και η ευθύνη της ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ.  Δική του υπόθεση και η συνέχεια αυτής της πορείας.


Η Πόλης μας όμως, τι φταίει άραγε για όλα αυτά;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου