Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΦΩΤΑ… ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ

Παρά τις δεσμεύσεις του κυρίου Βρεττάκου, ο κεντρικότερος εμπορικός δρόμος της πόλης (Π. Τσαλδάρη), παραμένει με ΔΕΚΑΔΕΣ σβηστές λάμπες.


Κενές περιεχομένου και άνευ αποτελέσματος, έμειναν δυστυχώς οι δεσμεύσεις του κυρίου Βρεττάκου προς τον εμπορικό κόσμο του Κερατσινίου, ως προς την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, τουλάχιστον της οδού Π. Τσαλδάρη.

Η Δημοτική Αρχή είχε δεσμευτεί από τις αρχές Οκτωβρίου, ότι θα πραγματοποιήσει την προμήθεια λαμπτήρων για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, μέσω της διενέργειας διαγωνισμού.

Η δέσμευση αυτή κατατέθηκε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο φορές σε συνεδριάσεις    του Δημοτικού Συμβουλίου και επαναδιατυπώθηκε με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ τρόπο στις επαφές του κυρίου Βρεττάκου και στελεχών της διοίκησης του με τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση του κυρίου Βρεττάκου δε στήριξε στην πράξη τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου, για την πραγματοποίηση σειράς εορταστικών δρώμενων στην πόλη μας.

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ όμως, ότι θα προμηθευτεί τις απαραίτητες λάμπες, ακόμα και εκτός διαγωνισμού και θα αποκαταστήσει καθ΄ ολοκληρία τον φωτισμό της οδού Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι.

Για να γίνει μάλιστα περισσότερο πιστευτός, ο κύριος Βρεττάκος δήλωνε ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι οι νέες λάμπες θα τοποθετηθούν, από τις 17 Δεκεμβρίου και μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Άνθρακες δυστυχώς αποδείχτηκαν οι ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ που έδινε τους προηγούμενους μήνες ο νέος Δήμαρχος.  Πέρασαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις τις οποίες  διοργάνωσε - χωρίς τη βοήθεια του Δήμου - ο Εμπορικός Σύλλογος, εορτάστηκαν και τα Άγια Θεοφάνεια, χωρίς να αποκατασταθεί ο φωτισμός του πιο εμπορικού δρόμου της πόλης μας.

Παρ΄ ότι τοποθετήθηκαν κάποιοι λαμπτήρες, δεκάδες κολόνες στα πεζοδρόμια αλλά και στο κεντρικό διάζωμα παραμένουν χωρίς φως.  Όπως μας λένε καταστηματάρχες της περιοχής, με τέτοιο ρυθμό αποκατάστασης του προβλήματος οι πέντε μήνες οι οποίοι έχουν ήδη παρέλθει θα φαντάζουν ελάχιστο διάστημα για την τοποθέτηση των λαμπτήρων.  Οι ίδιοι άνθρωποι μιλούν για τουλάχιστον 6 δεκάδες λαμπτήρων οι οποίοι ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ καμένοι, τονίζοντας ότι στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι δεκάδες ΣΒΗΣΤΕΣ λάμπες στην πλατεία Νίκης, σημείο όπου ο Εμπορικός Σύλλογος θα μπορούσε να πραγματοποιεί happenings  και εκδηλώσεις.


Εμείς τους ευχηθήκαμε το καλύτερο για την εικόνα του δημοτικού φωτισμού και κάποιοι  αντευχήθηκαν…   ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου