Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

O

 Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας – ΑΠΟ Κερατσίνι                          
                             10/5/2015

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με τον  ΑΕ Ίκαρο Καλλιθέας στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος πρωταθλητριών Ενώσεων της ΕΠΟ, στο γήπεδο Σταύρος Μελισσουργός ,στον Ρέντη, την Κυριακή 10/05/2015 και ώρα 17.00 για κάποια διαδικαστικά.

  • Α) Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της κανονικής περιόδου
  • Β) Δεν ισχύει κανενός είδους ελευθέρας (προπονητών ,αθλητών, παρατηρητών κλπ) πλην μόνον των δημοσιογραφικών με διαπιστευμένη ταυτότητα ΠΣΑΤ ΕΣΥΕΑ και Φωτογραφικών πρακτορείων.
  • Γ) Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και δεν υπάρχουν κανενός είδους εκπτωτικά εισιτήρια.
  • Δ) Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος γυναικών η παιδιών άνω των 12 ετών (δωρεάν τα κάτω των 12 εφ” όσον συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου θα καταλάβουν τον χώρο της κεντρικής εξέδρας και θα εισέρχονται από την κύρια είσοδο του γηπέδου. Η προσέλευση τους θα γίνει από την οδό Αρτέμιδος (Προς Πειραιά) Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα καταλάβουν τον χώρο στην κερκίδα που βρίσκεται πίσω από την εστία που βρίσκεται απέναντι από τα αποδυτήρια και δεξιά της κεντρικής εξέδρας. Η προσέλευσή τους θα γίνει από την πλευρά της Κωνσταντινουπόλεως (Προς Αθήνα). Το Κερατσίνι ως φιλοξενούμενο σωματείο θα παραλάβει προς διάθεση στους φιλάθλους 150 εισιτήρια. Για τους φιλοξενούμενους δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στην πόρτα, ενώ η είσοδος τους θα γίνεται με την επίδειξη του εισιτηρίου στον θυρωρό.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ίκαρο όπως και για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν γίνεται από το Πρόεδρο της ομάδας μας Κο Αντώνη Τσάτσο και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου .

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 4002994 – 6979692264 .

Ακόμη καθημερινά, από το κατάστημα ΗΠΕΙΡΟΣ Αμισού 75 Κερατσίνι .

Υπενθυμίζουμε ότι θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα περιφρούρησης και απαγορεύεται η κατοχή και η χρήση φωτοβολίδων ευθείας βολής καθώς και άλλων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα μηχανισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου