Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα



Μια ΑΚΟΜΑ παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής ΤΖΑΝΗ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ

Στα τέσσερα πρώτα κομβικά σημεία του Δήμου λειτουργούν ήδη  FREE WiFi Spots, δίνοντας τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στους χρήστες του διαδικτύου.
Πρόκειται για την πλατεία Κύπρου και τις πλατείες Λαού και Πόντου στο Κερατσίνι, καθώς και  την πλατεία Βάρναλη στη Δραπετσώνα.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κατέθεσε από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2014, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ αίτηση στη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η Διοίκηση ΤΖΑΝΗ στήριξε τον λειτουργικό σχεδιασμό του εγχειρήματος, τον οποίο επιμελήθηκαν ο τότε Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Θανάσης Αθανασόπουλος και τα Υπηρεσιακά Στελέχη του τμήματος Μηχανογράφησης του Δήμου.

Κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και μετεκλογικά, γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας αμφισβήτησης της πρωτοβουλίας του Δήμου. Κάποιοι χρησιμοποίησαν λανθασμένο ρεπορτάζ Αθηναϊκής εφημερίδας – παρότι εύκολα μπορούσαν να διασταυρώσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ – για να επιτεθούν στη Διοίκηση Τζανή, υιοθετώντας την ανυπόστατη θέση της μη ένταξης του Δήμου μας στο σχετικό πρόγραμμα.

Η πανηγυρική ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της λειτουργίας του ελεύθερου WiFi και η ΕΝΤΑΞΗ του συνόλου της πρότασης ΤΖΑΝΗ σε αυτό, τους αναγκάζει πλέον να αλλάξουν κατεύθυνση, αφού δεν μπορούν να ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ένα ακόμα έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, προσπαθούν έντεχνα να το ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ή ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου