Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Στηρίζουν τις αγορές παραγωγών και τα λαϊκά εισοδήματα οι νέες Δημοτικές Αρχές



Εγκατέλειψε οριστικά το θεσμό ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας;

Όλο και περισσότεροι Δήμοι της Αττικής αλλά και της περιφέρειας, οργανώνουν, φιλοξενούν και ενισχύουν τις αγορές παραγωγών, στηριγμένοι στις ΘΕΤΙΚΕΣ εμπειρίες της προηγούμενης περιόδου και στην ανταπόκριση των καταναλωτών. ΔΕΚΑΔΕΣ  Δήμοι σε όλη την Ελλάδα στηρίζουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ τον επωφελή αυτό θεσμό.

Οι Δημοτικές Αρχές φαίνεται να προχωρούν σε νέες πρωτοβουλίες, για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του τρόπου λειτουργίας και την ενίσχυση του ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ χαρακτήρα των αγορών.  Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε ανακοινώσεις και εμπειρίες, μεταξύ άλλων από το Βύρωνα, τον Κορυδαλλό, την Αγ. Βαρβάρα, το Αιγάλεω αλλά και τους Δήμους Παλλήνης, Παπάγου-Χολαργού, Παιανίας και Νίκαιας-Ρέντη.

Δυστυχώς τίποτα σχετικό δεν συμβαίνει στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, παρότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή, στήριξε από τις αρχές του 2012 και ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ την αγορά παραγωγών στην πόλη, η νέα Δημοτική Αρχή όχι μόνο τον ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, αλλά και δεν εκπέμπει κανένα ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία του, αν και συμπληρώνεται ήδη μισός χρόνος από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου μας.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ή ΠΕΡΙΤΤΗ για τα νοικοκυριά των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των άνεργων της πόλης;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου