Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Το Αλαλούμ της «Ανατροπής»… (2)




Εμμονές, ιδεοληψίες και άμετρη αλαζονεία, σε συνδυασμό με την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ προγράμματος, καθιστούν τη Δημοτική Αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της πόλης.

  
31η  Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 12/11/2014

Σταυρ.  Συράκου (Αντιδήμαρχος): «Η έλευση του ΜΕΤΡΟ στο Κερατσίνι έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ στις δημοτικές εκλογές, μαζί με τη διοίκηση ΤΖΑΝΗ».


5η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 10/02/2015

Λ. Τζανής (Επικεφαλής Αντιπολίτευσης - πρώην Δήμαρχος): « Με δεδομένο ότι η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. έχει εντάξει την υπόγεια γραμμή – επέκταση προς το Κερατσίνι, εδώ και καιρό, στον ΕΠΙΣΗΜΟ προγραμματισμό της, προτείνω την ένταξη του έργου στους στόχους και το Στρατηγικό Όραμα του επιχειρησιακού προγράμματος.  Ο Δήμος μας πρέπει να διεκδικήσει την ΑΜΕΣΗ χρηματοδότηση του…».

Γιώργος Ανδρεαδάκης (Γενικός Γραμματέας) διακόπτει κραυγάζοντας…: « ΟΧΙ, ΟΧΙ, εμείς δεν θέλουμε να έρθει το υπόγειο ΜΕΤΡΟ / ΤΡΑΜ.  Μάλλον θα έρθει το… άλλο».

Εμείς, 

-Θυμίζουμε ότι το ΣΥΝΟΛΟ των Πολιτικών και Αυτοδιοικητικών Στελεχών της σημερινής ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, τα οποία έχουν αναφορές στον ευρύτερο ΠΕΙΡΑΙΑ, έχουν ταχθεί τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ΥΠΕΡ της κατασκευής γραμμής, υπόγειου ΜΕΤΡΟ προς το Κερατσίνι και το Πέραμα.

-Θυμίζουμε επίσης, ότι εκατοντάδες πολίτες – μεταξύ αυτών και συναγωνιστές σας – ΣΥΝΕΛΕΞΑΝ από το έτος 2008, ΧΙΛΙΑΔΕΣ υπογραφές, υπέρ της έλευσης του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας.  Οι χιλιάδες αυτές των υπογραφών, αποτέλεσαν τη ΣΤΕΡΕΗ βάση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, το οποίο και ΑΛΛΑΞΕ την αρνητική θέση των τότε κρατούντων.

Ρωτάμε λοιπόν, κ. Βρεττάκο εσάς και την ηγετική ομάδα σας :

-Ποια θέση και πρακτική τηρήσατε, απέναντι σε αυτό το ΚΙΝΗΜΑ;  Μήπως «σφυρίζατε» ΑΔΙΑΦΟΡΑ;

-Ποια λαϊκή εντολή και ποιο πρόγραμμα εγκεκριμένο από τους Δημότες, σας νομιμοποιεί πολιτικά, να ΘΑΒΕΤΕ και να ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της πόλης;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου