Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τον Συμπαραστάτη του Δημότη, η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας



Καμιά πρωτοβουλία, άποψη και θέση από τον κύριο Βρεττάκο, για το ΜΕΛΛΟΝ του θεσμού στο Δήμο μας



Μισό χρόνο ζωής συμπληρώνει η Διοίκηση του Δήμου, χωρίς να έχει ακουστεί φωνή και απόκριση από μεριάς της, σχετικά με την προκήρυξη θέσης Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Κερατσινίου–Δραπετσώνας.

Το ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΝΕΟ ξεκίνημα του θεσμού αυτού μέσα στο 2014, είχε προκαλέσει, σχετική ανάρτηση του blog μας στις αρχές Νοεμβρίου.


Στους τρεισήμισι μήνες που μεσολάβησαν, πολλοί ακόμα Δήμοι ενεργοποιήθηκαν και πολλοί νέοι Συμπαραστάτες ξεκίνησαν την άμεση σχέση τους με τους Δημότες.  Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ΟΤΙ  ΜΟΝΟ  σε αυτό το χρονικό διάστημα, ΕΞΗΝΤΑ περίπου Δήμοι ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ, σε όσους είχαν ήδη ενταχθεί στη σχετική διαδικασία. Ταυτόχρονα, σχεδόν ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ οι νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Συμπαραστάτες.

Δυστυχώς ο κ. Βρεττάκος ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ τόσο τα ερωτήματα, τα οποία θέταμε τότε, όσο και τις εξελίξεις οι οποίες μεσολάβησαν.

Σε αντίθεση με το ΣΥΝΟΛΟ των Αυτοδιοικητικών Φορέων, σε αντίθεση ΑΚΟΜΑ και με τις Δημοτικές Αρχές και Συλλογικότητες, με τις οποίες αυτοχαρακτηρίζεται αλληλέγγυος και συνοδοιπόρος, σιωπά και αδρανεί ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.  

Καμία θέση, καμία ενέργεια, καμία πρωτοβουλία από την μεριά του δεν εκδηλώνεται.  Για μια ακόμα φορά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ «σφυρίζει» ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ
Παίρνει το δικαίωμα αυτό ;;;
Από πότε δε, ένας Δήμαρχος
Έχει τέτοιο δικαίωμα ;;;
Ρωτάμε, και όχι μόνο… εμείς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου