Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ




Σύσκεψη της Αντιπεριφέρειας Πειραιά για τη ΜΕΙΩΣΗ της φτώχιας ΧΩΡΙΣ τη συμμετοχή του Δήμου.


ΑΠΕΙΧΕ ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας από την πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, για τη διαμόρφωση «Κοινωνικών Συμπράξεων», με στόχο τη διενέργεια δράσεων για τη μείωση της φτώχιας.

Στη σύσκεψη των Αυτοδιοικητικών φορέων της περιοχής, συμμετείχαν, με την παρουσία Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, ΟΛΟΙ  οι υπόλοιποι Δήμοι του Πειραιά.  Στο πλαίσιο μάλιστα του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, οι Δημοτικές Εκπροσωπήσεις συμπεριέλαβαν τόσο τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, όσο και σειρά Υπηρεσιακών Παραγόντων.

Αρκετά Πειραϊκά blogs ενημέρωσαν για το γεγονός, προκαλώντας, ΕΥΛΟΓΕΣ απορίες και ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, Κερατσινιωτών και Δραπετσωνιτών  για την ΑΠΟΥΣΙΑ του Δήμου μας.  Αρκετοί από αυτούς τη θεώρησαν ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ και θέλησαν να επιβεβαιώσουν την ορθότητα της σχετικής ενημέρωσης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ  η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη κου Γαβρίλη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ, ότι ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας δεν ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ,  σε κανένα επίπεδο, σε αυτή τη διαβούλευση.

Άραγε την η Διοίκηση του Δήμου μας, την ΑΓΝΟΗΣΕ; Ενδεχομένως ΟΛΙΓΩΡΗΣΕ  απελπιστικά;  Μήπως η πολιτική ΒΟΥΛΗΣΗ της Δημοτικής Αρχής εναντιώνεται στη συγκεκριμένη σύμπραξη;  Υπάρχει τέλος πάντων, οποιαδήποτε λογική ΘΕΣΗ και ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ως προς την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ αυτή ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ;



Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αναρτούμε ενδεικτικά σχετικούς συνδέσμους, καθώς και την δημοσίευση του Αντιπεριφερειάρχη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου