Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Quiz: Τι θα ντυθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή για τις απόκριες;;;



«Έτσι!!! Χωρίς πρόγραμμα.»


Ιστορικά αυτήν την εποχή (αποκριά) δεν μπαίνουν ΑΛΛΑ… βγαίνουν οι μάσκες. Ο κάθε σαλτιμπάγκος «μασκαρεύεται» σύμφωνα με τα «εσώψυχα» του.
Και ποια είναι τα  «εσώψυχα» του πολιτικού υποσυνείδητου της σημερινής Δημοτικής Αρχής;
Κάθε μέρα οι «σύντροφοι» της Διοίκησης του Δήμου, στριμώχνονται από τα προβλήματα της πόλης μας και από την γκρίνια (δικαιολογημένη) των συμπολιτών μας.
Κυρίαρχο πρόβλημα η «ΑΓΙΑ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ που ολοένα χειροτερεύει…
Αφήστε και την έλλειψη οραμάτων και στόχων…

Αλήθεια:

-Τι θα κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή με την παραλία της Δραπετσώνας; (Αυτήν που άνοιξε ο Τζανής και είχε έτοιμη την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ λύση της formula 1) 

- Τι θα κάνει με το νεκροταφείο της Ανάστασης; (Αυτό που ο Τζανής φθάνοντας στον εισαγγελέα Πειραιά, όχι μόνο έβαλε στη διαδικασία ΔΙΩΞΗΣ για παράβαση καθήκοντος τους αιρετούς υπεύθυνους που «δεν κινήθηκαν» για το κλείσιμο του νεκροταφείου, ΑΛΛΑ επέβαλε και διαρκές πρόστιμο στο Δήμο Πειραιά που διατηρεί το νεκροταφείο)

- Τι θα κάνει με το εργοστάσιο Καχραμάνογλου; (Αυτό που ο Τζανής κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για πράσινο και χώρο αναψυχής)

Σταματάω εδώ… και ενθυμούμαι ο αφελής πολίτης… την αείμνηστη ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Ρεζάν που έβγαινε στο κρατικό 3ο πρόγραμμα και με τον μεστό της λόγο, μας γέμιζε ψυχικά στην εκπομπή της «Έτσι!!! Χωρίς πρόγραμμα.»
Η Μαρία Ρεζάν ήταν κορυφαία δημοσιογράφος, χρονογράφος και λογοτέχνης…

-Μπορεί ο σημερινός Δήμαρχος να «βαυκαλίζεται» ότι ακολουθεί τα χνάρια της και διοικεί την πόλη… «Έτσι!!! Χωρίς πρόγραμμα.»!!! 

Όμως δεν μπορώ να αποφύγω δύο σχόλια:

a) Σαν δημοσιογράφος δεν ξέρω τι «πιάνει» ο δασκαλάκος μας, ΑΛΛΑ σαν Δήμαρχος…

β) Ρε συμπολίτες, πως είναι δυνατόν στον Α΄(αλλά και στον Β΄) γύρο των δημοτικών εκλογών, να ψηφίζετε για Δήμαρχο έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν είχε κανένα πρόγραμμα για την πόλη μας, ΑΛΛΑ ούτε το Δημαρχείο δεν ήξερε που πέφτει;;;

Ας πέσουν οι μάσκες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου