Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ Ή ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ; (1)


Ρεσιτάλ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ δίνει ο Δήμαρχος και η νέα Δημοτική Αρχή.  Κατάφεραν μέσα σε ΔΕΚΑ (10) ημέρες να αποσύρουν από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής τρία (3) ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ θέματα, για την προσφορά υπηρεσιών του Δήμου μας προς όλους τους δημότες. 

Κάθε φορά, ο κύριος Δήμαρχος επιστράτευε το χαμόγελο του – έτσι φαίνεται του έχει πει ο κομματικός επικοινωνιολόγος – για να ανακοινώσει ότι αποσύρει  θέματα που ή ίδια η διοίκηση πρότεινε προς συζήτηση.  Κατάφερε έτσι με περισσή άνεση, να αποσύρει στην αρχή ως ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ την προτεινόμενη σύμβαση για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.  Πήρε λοιπόν θάρρος και απέσυρε, για να επανεξεταστούν, οι κατατεθειμένες εισηγήσεις, για την έγκριση της προμήθειας δύο (2) απορριμματοφόρων.
Και βέβαια δεν κώλωσε!!!! Συνέχισε στο Δημοτικό Συμβούλιου στις 24/09/2014, με την απόσυρση ως ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥ βεβαίως βεβαίως του θέματος, σχετικά με την έγκριση της ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Π. ΣΑΛΠΕΑΣ, κατά το ποσό των 400.000 ευρώ τα οποία είχε επιτύχει η διοίκηση Τζανή να εξασφαλίσει από την Περιφέρεια Αττικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου