Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ «ΕΡΓΑ» Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Όταν ο κος Βρεττάκος καταψήφιζε μετά τις εκλογές τη σύμβαση με την ΚΟΙΝΣΕΠ που είχε συνάψει το Τζανής, ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ ότι θα έμεναν χωρίς Δημιουργική Απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες εκατοντάδες παιδιά του Δήμου μας.

Στην αγωνιώδη ερώτηση των συναγωνιστών του (και όχι μόνο) για το «τι θα κάνουμε το Σεπτέμβρη;  Θα ξεκινήσουν τουλάχιστον τότε τα καλλιτεχνικά τμήματα;;;;» , εκείνος (ο κος Βρεττάκος) ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ: «εμείς με συνθήκες Γαλέρας δεν προσλαμβάνουμε    εργαζόμενους..... και ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!»

Μπαίνει Οκτώβρης και ο κος Βρεττάκος….. ακόμη το σκέφτεται.  Στο μεταξύ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ (και ΑΘΛΗΤΙΚΑ) ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

 Όσο για τις συνθήκες ΓΑΛΕΡΑΣ;;!!  Με τη σύμβαση της ΚΟΙΝΣΕΠ (αυτή που υπέγραψε ο ΤΖΑΝΗΣ δηλαδή), οι δάσκαλοι των καλλιτεχνικών τμημάτων θα πληρώνονταν μιάμισυ φορά παραπάνω από αυτά που προβλέπει ο νόμος και θα είχαν και την ασφάλιση τους.  Ο κος Βρεττάκος - που δεν «θέλει» συνθήκες Γαλέρας - τους πρότεινε….. ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!!  Ανασφάλιστοι λοιπόν κε. Βρεττάκο όσοι θέλουν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί.

Συγχαρητήρια «αριστερέ» Δήμαρχε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου