Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ"

 Τρίτη παραίτηση στη σειρά στο Δήμο μας και αυτή από Δημοτικό Σύμβουλο του «ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ».  Μετά την κα Μερκουράκη Ελένη παραιτήθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Αβραμιώτης Ευστάθιος.  Την είδηση ανέβασε και σχολίασε το blog «ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ».

Εμείς δεν θα σχολιάσουμε την παραίτηση πριν διαβάσουμε – έστω και τώρα – τις σχετικές επιστολές.  Θα μπούμε όμως στον πειρασμό να σχολιάσουμε το blog «ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ».

Αγαπητοί «συνάδελφοι», στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ  (το συνδυασμό με τον οποίο εξελέγει Δήμαρχος ο Λουκάς Τζανής), οι συνάδελφοι του κου Αβραμιώτη,  κ.κ. Μανουσιάδης και Μαρτάκης, δεν παραιτήθηκαν ποτέ από Δημοτικοί Σύμβουλοι. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, πήραν ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ τις έδρες της παράταξης Τζανή, θεωρώντας ότι τους ανήκουν και εντάχθηκαν τελικά στον «ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ», ως εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Κανένας βέβαια δεν γνωρίζει, γιατί υπάρχουν τόσες παραιτήσεις στον πρώτο ήδη μήνα της νέας Δημοτικής Αρχής.  Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, οι παραιτηθέντες Σύμβουλοι είχαν τουλάχιστον την ευαισθησία και το ήθος να παραδώσουν τα αιρετά τους αξιώματα στην παράταξη τους.

Όλοι και όλα κρίνονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου