Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ KAI Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ…. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!

Η νέα Δημοτική Αρχή  είχε εξαγγείλει πριν τις εκλογές βεβαίως βεβαίως, ότι η συμμετοχή των πολιτών, οι δράσεις του κινήματος και η βούληση των φορέων της πόλης μας θα είναι οι σταθερές βάσεις για την πορεία της μετά τις εκλογές.

Ίσως κάνουμε λάθος, αλλά μάλλον δίνει μέσα στο Σεπτέμβρη τρανταχτά δείγματα και αποδείξεις για το τι εννοούσε.  Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έφερε για συζήτηση το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας για το 2015 (θέμα 2ο). 
Αναπτύσσοντας το θέμα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι πολύ σοβαρό εργαλείο για την πορεία του Δήμου μας.  Επίσης χωρίς περιστροφές δήλωσε ότι το θέμα δεν το έχει συζητήσει η νέα Δημοτική Αρχή με κανέναν άλλον εκτός από τις Διευθύνσεις του Δήμου. 

Δηλαδή, ΟΥΤΕ κάποια θεσμική ή άτυπη επιτροπή συνεδρίασε, ΟΥΤΕ οι σύλλογοι και οι φορείς του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας κλήθηκαν σε οργανωμένη συζήτηση, ΟΥΤΕ πουθενά παρουσιάστηκαν οι άξονές του, ΟΥΤΕ βέβαια έγιναν λαϊκές συνελεύσεις στις γειτονιές της πόλης μας για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου