Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.....                 
 
Μετά την παραίτηση από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, του  κου Σαλαλέ, είχαμε και νέα παραίτηση αυτή τη φορά από Σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής.  Παραιτήθηκε από Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κερατσινίου η κα Μερκουράκη Ελένη. Για τους Δημότες είναι άγνωστοι οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν σε παραίτηση τη Σύμβουλο της πλειοψηφίας.  Η συγκεκριμένη παραίτηση πραγματοποιήθηκε βέβαια σύμφωνα με τις τυπικές και μόνο προβλέψεις, του νόμου «Καλλικράτη». Σε κάθε περίπτωση η παραίτηση πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία ουσιαστική πολιτική διαδικασία και δημόσια ενημέρωση.
 Εντύπωση προκαλεί ότι η επιστολή παραίτησης δεν ανακοινώθηκε καν – όπως και του κυρίου Σαλαλέ αντίστοιχα – στη Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου, στο οποίο ήταν μέλος, ούτε αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου.  Εντύπωση επίσης προκαλεί το ότι η αποδοχή παραίτησης της Συμβούλου της Νέας Διοίκησης από το Δήμαρχο, έγινε με απόφαση του, η οποία δεν αναρτήθηκε ούτε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ούτε στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ελπίζουμε κάποτε, στα πλαίσια της διαφάνειας και του σεβασμού προς τους Δημότες, οι κρατούντες και ειδικότερα οι Πρόεδροι των Βουλευόμενων Σωμάτων του Δήμου μας (Μαρτάκης, Δρόσου), να μας ενημερώνουν σχετικά, ώστε να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τους ΤΥΠΙΚΟΥΣ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ λόγους των παραιτήσεων, όσων με την ψήφο των Δημοτών, ανέλαβαν αιρετά αξιώματα.

Θα γίνει;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου