Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ… Νο 1

Κανείς δε θα πίστευε ότι τέτοιες κυβιστήσεις (στην πόλη μας το λέμε κωλοτούμπες), ΜΠΟΡΟΥΝ να συμβούν μέσα σε τόσο ΜΙΚΡΟ χρονικό διάστημα.
Η παράταξη του κυρίου Δημάρχου διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους την ΑΝΑΤΡΟΠΗ όσων υπηρετούν το πολιτικό σύστημα και τις επιλογές του.  Μας καλούσαν μάλιστα, στο κεντρικό ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ φυλλάδιο τους (Μάϊος 2014) να καταδικάσουμε τη διοίκηση Τζανή και να στηρίξουμε με τη ψήφο μας την παράταξη του «ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» και τον κύριο Βρεττάκο,  οι οποίοι ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΝ, μεταξύ άλλων, για τη δημόσια και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση όλων των δημοτών, στις δομές πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου μας.
(* για το αληθές, δείτε παρακάτω τι έγραφαν στο προεκλογικό φυλλάδιο)

Ένα μήνα μετά την ανάληψη της εξουσίας (άτιμη… εξουσία), ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ (ερήμην βέβαια του κινήματος αλλά και των απλών δημοτών), να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ αντίτιμο για τη συμμετοχή των δημοτών στα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου μας.
Εάν δεν κάνουμε λάθος, τέτοια κωλοτούμπα (αλλιώς πως,  κυβίστηση) μέσα σε τέσσερις (4) μήνες πουθενά δεν έχει συμβεί και κανείς δεν έχει τολμήσει σε όποιο Θεό ή ιδεολογία και αν πιστεύει να κάνει.
Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα δυστυχώς βοούν ότι ανάλογες κωλοτούμπες (είπαμε… κυβιστήσεις) είναι προαποφασισμένες από την ολομέλεια του «ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ».  Ακούγεται, ότι ο κύριος Βρεττάκος σπεύδει να τις υλοποιήσει.
Ήταν να μη ξεκινήσουν…  τις κωλοτούμπες.
Τώρα πια απλά θα περιμένουμε τη συνέχιση του ποδοπατήματος των προεκλογικών τους δεσμεύσεων (εννοείται, πάντα μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες).
Οι Κερατσινιώτες και οι Δραπετσωνίτες θα αντιδράσουμε άμεσα ή μοιρολατρικά θα καταριόμαστε το λάθος μας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου