Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !

Πληροφορηθήκαμε από Δελτίο Τύπου της Αντιπεριφέρειας Πειραιά,  ότι ο Αντιπεριφεριάρχης Πειραιά κος Γαβρίλης και ο Πρόεδρος του ΟΛΠ κος Ανωμερίτης, συναντήθηκαν πρόσφατα και συζήτησαν για όλα τα θέματα του Πειραιά, τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
Μεταξύ αυτών συζήτησαν για την αξιοποίηση της έκτασης των 660 στρεμμάτων της Λιμενοβιομηχανικής Περιοχής Δραπετσώνας – Κερατσινίου, την Πολιτιστική Ακτή Πειραιά κ.α.
Συμφώνησαν να υπάρξουν νέες συναντήσεις και να υπάρξει διάλογος με την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της πόλης.

Μετά από αυτά θα περίμενε κανείς ο κος Βρεττάκος να ενημερώσει ΑΜΕΣΑ το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, για την αναγκαιότητα ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του Δήμου στο διάλογο, με ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ θέση, ΕΝΩΤΙΚΟ πλαίσιο θέσεων (στο μέγιστο δυνατό βαθμό), ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των φορέων της πόλης και ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ενεργειών του Δήμου για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των απαράδεκτων τροποποιήσεων του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Αντί για όλα αυτά ο κος Βρεττάκος ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να κάνει την παραμικρή μνεία στη τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ήταν ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ, ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ή απλά κρίθηκε ΠΕΡΙΤΤΟ, να υπάρξει ενημέρωση και κατ΄ αρχή συζήτηση με τις παρατάξεις και τους δημότες;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου