Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ανάμεσα στις δεκάδες καταγγελίες αναγνωστών, οι οποίες αφορούν προβλήματα στις γειτονιές της πόλης μας, εξαιτίας της ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΥ της Νέας Δημοτικής Αρχής, οφείλουμε να αναρτήσουμε τουλάχιστον τις καταγγελίες οι οποίες σχετίζονται με ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Πολλοί απελπισμένοι συνδημότες μας, αναφέρονται στα δέντρα τα οποία λόγω της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ κλήσης τους, έχουν ακουμπήσει στα καλώδια της ΔΕΗ, στην οδό Μαρίας Κιουρή 74 στο Κερατσίνι.  Όπως εμφανώς προκύπτει από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν, τα μεγάλα και βαριά κλαδιά των δέντρων, πιέζουν τους εναέριους αγωγούς της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Σύμφωνα δε με όσα μας γράφουν, η Δημοτική Αρχή, παρότι έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό, δεν έχει πράξει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (αυτό δυστυχώς το βλέπουμε και εμείς οι ίδιοι).

Κύριε Αντιδήμαρχε σκοπεύετε να αναλάβετε κάποια πρωτοβουλία πριν είναι αργά για την ασφάλεια των συνδημοτών μας, ή απλά θεωρείτε  (όπως ο κύριος Βρεττάκος) ότι κάποιοι μέσα από το Internet, θέλουν να σας εκθέσουν και να σας απαξιώσουν ;

(* Αποφεύγουμε να γράψουμε την ακριβή λέξη που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου