Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ?

Διαβάσαμε σε Δελτίο Τύπου της Αντιπεριφέρειας Πειραιά την δρομολόγηση στο Δήμο Περάματος προγράμματος υλοποίησης δράσεων κοινωνικής πολιτικής, συνολικού ύψους τριακοσίων είκοσι χιλιάδων ευρώ (320.000 ευρώ), για ένα έτος.  Η χρηματοδότηση του προγράμματος θα καλυφθεί εξ΄ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Περάματος κύριο Λαγουδάκη, όπως βέβαια και στον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κύριο Γαβρίλη.  Είναι οπωσδήποτε θετικό το να υπάρχει ΑΓΑΣΤΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ συνεργασία των Δήμων και της Αντιπεριφέρειας για την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ κονδυλίων προς όφελος των χειμαζόμενων κοινωνιών.

Δυστυχώς η Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ  ΟΥΡΑΓΟΣ ανάλογων δράσεων και σχεδιασμών, ΕΙΤΕ γιατί δεν έχει το παραμικρό σχέδιο για την διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων, ΕΙΤΕ γιατί θεωρεί ότι οι κοινωνικές δομές που λειτούργησαν κατά την περίοδο της διοίκησης Τζανή – και τις οποίες μέχρι πρόσφατα ούτε καν γνώριζε!!! – ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΕΙΣ.

Σε κάθε περίπτωση οι συνεχιζόμενες μνημονιακές πολιτικές και οι συνέπειες τους στους Κερατσινιώτες και τους Δραπετσωνίτες δεν επιτρέπουν στον κύριο Βρεττάκο και τη διοίκηση του να παραμένουν ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ : Το Κερατσίνι παραμένει εκτός νυμφώνος, εξαιτίας της έλλειψης προτάσεων από τη Νέα Δημοτική Αρχή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου