Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ... 1

Νέα Δημοτική Αρχή: «Κακώς πήρε στους παιδικούς σταθμούς ΟΛΑ τα παιδάκια, για τα οποία έγιναν αιτήσεις την προηγούμενη χρονιά, η διοίκηση Τζανή».


Απίστευτα τα όσα διατυπώθηκαν από μικροφώνου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας.  Όχι από ένα, αλλά δύο στη σειρά στελέχη της Νέας Δημοτικής Αρχής. Δήλωσαν με διαδοχικές τους τοποθετήσεις (προφανώς για να το εμπεδώσουν οι γονείς των παιδιών), ότι κακώς κατά την προηγούμενη σεζόν γράφτηκαν στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του Δήμου μας οκτακόσια (800) περίπου παιδάκια.  Τόνισαν δε ότι αυτό που έκανε η διοίκηση Τζανή, δηλαδή το ότι πήρε ΟΛΑ τα παιδάκια στους σταθμούς της Πόλης μας δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ΣΥΜΒΕΙ και φέτος (σ.σ. μπράβο σας!!!).  Αιτιολόγησαν δε την ΑΠΟΦΑΣΗ αυτή της Νέας Δημοτικής Αρχής, με το επιχείρημα ότι τα ΦΕΚ  τα οποία καθορίζουν την λειτουργία των παιδικών σταθμών επιτρέπουν την εγγραφή περίπου πεντακοσίων πενήντα (550) παιδιών.
Επομένως, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κυρία Περδίκη και την υπεύθυνη παιδικών σταθμών κυρία Ρέπα-Νικάνδρου, η διοίκηση Τζανή ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ, αλλά η Νέα Δημοτική Αρχή ΠΙΣΤΗ στη νομιμότητα (των Νόμων του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) δεν θα επαναλάβει όσα έκανε ο Λουκάς Τζανής ( ο οποίος ΔΕΝ υπάκουσε στους νόμους του κράτους ΑΛΛΑ στους νόμους της κοινωνίας της πόλης που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ).
Κατά συνέπεια στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κατά τους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ μήνες, τα παιδάκια που θα μπουν στους σταθμούς, θα είναι κατά πολύ λιγότερα σε ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διακόσια πενήντα  (250) παιδάκια, θα  ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ  για το 2014-2015 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου