Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ Νο…1

Βαραίνει και άλλο, το κλίμα στη Διοικούσα παράταξη «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Έντονα συζητήθηκε το Σαββατοκύριακο η ( διαρρεύσασα ; ) αποτύπωση των έντονων διαλόγων μεταξύ του Δημάρχου και εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, στα πλαίσια εσωπαραταξιακής τους διαδικασίας.

Η μεταξύ τους ένταση υπήρξε μεγάλη, με αποτέλεσμα η Δημοτική Σύμβουλος να «απειλήσει» το Δήμαρχο ότι θα τον ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ στα Πολιτικά Όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.  Το επεισόδιο από ότι φαίνεται δεν είναι μεμονωμένο, αλλά ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ – στο βαθμό κατά τον οποίο επιβεβαιώνεται από διαφορετικές πλευρές – τόσο με τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ Συμβούλων της Διοίκησης ( από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κερατσινίου), όσο και με τις ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ των ρόλων του Πολιτικού Προσωπικού της παράταξης, καθώς και των πάσης φύσης θέσεων ( εμμίσθων και αμίσθων ), τις οποίες κατέχουν ή πρόκειται να στελεχώσουν το επόμενο διάστημα.

Η αρχική, οργισμένη αντίδραση του Δημάρχου, είναι πιθανό να κλιμακωθεί τις επόμενες μέρες. Εκτός και αν προφτάσουν υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τιθασεύσουν τα κύματα της ενδοπαραταξιακής σύγκρουσης.

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση ( της διαρροής ; ) του θέματος, ήδη αναδεικνύει θερμές καταστάσεις για την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ δημοτική παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου