Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ : ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ...

Δυσάρεστα μαντάτα ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με όσα είπε λοιπόν, κατά τη διάρκεια της προημερήσιας συζήτησης, η καθαριότητα της πόλης μας, η οποία σήμερα δεν βρίσκεται σε ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ σημείο – όπως ο ίδιος παραδέχτηκε – προβλέπεται να ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Αντιδημάρχου (!!!) το επόμενο διάστημα  ( σ.σ. προφανώς έως και τις εορτές των Χριστουγέννων ).  Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αυτή παραδοχή του Αντιδημάρχου, ήρθε ως απάντηση στην σκληρή κριτική,  ως προς την ΚΑΚΙΣΤΗ καθημερινή εικόνα της καθαριότητας στην πόλη μας. Προηγούμενα το θέμα είχαν θέσει με στις τοποθετήσεις τους  οι πρώην Αντιδήμαρχοι καθαριότητας, Κώστας Κούβαρης, Νίκος Βρεττάκος και Ελένη Δαβγιώτη.

Ο σημερινός Αντιδήμαρχος ( Κώστας Αλεξίου ), ισχυρίστηκε, ότι στην πορεία έως… τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ εκλογές θα έχει υλοποιηθεί ο προγραμματισμός της Νέας Δημοτικής Αρχής έτσι ώστε οι Δημότες να εκτιμήσουν (Το 2019) τις δυνατότητες της.

Ο κύριος Αλεξίου δεν αρκέστηκε σε αυτές τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ διαπιστώσεις του, αλλά δίνοντας συνέχεια κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή, ότι αυτή ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση.  Η ευθύνη της διοίκησης Τζανή κατά τον κύριο Αλεξίου, συνίσταται στο ότι ο προηγούμενος Δήμαρχος είχε μεν προσλάβει συμβασιούχους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας, (οι οποίοι εργάζονταν έως πρόσφατα και κατά τη διάρκεια της θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής), αλλά ο κύριος Τζανής δεν φρόντισε να προσλάβει συμβασιούχους και για την περίοδο της Δημαρχίας Βρεττάκου !!!  Επομένως θα πρέπει η σημερινή Δημοτική Αρχή να προσλάβει συμβασιούχους κατά τη διάρκεια της θητείας της, παρότι προεκλογικά ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ και ΑΡΝΙΟΤΑΝ την πρόσληψη προσωπικού με ανάλογη εργασιακή σχέση (δίμηνα, πεντάμηνα κ.λ.π.).

Επειδή κάποιες φορές τα σχόλια είναι μάλλον περιττά και η λογική χάνεται εμείς απλά επισημαίνουμε στους συνδημότες μας ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ, γιατί προμηνύονται γιορτές με την πόλη πνιγμένη στα σκουπίδια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου