Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Τους μισθούς των εργαζομένων στο Δήμο Καισαριανής προσπάθησε να δεσμεύσει η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ. Την Πέμπτη, 12.11.14, δέσμευσε όλους τους λογαριασμούς του Δήμου μας με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.  

Καταγγείλαμε αυτή την ενέργεια και καταφέραμε να αποδεσμεύσουμε άμεσα τον λογαριασμό μισθοδοσίας των εργαζομένων ούτως ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν. Παράλληλα ενημερώνουμε όλους τους «ενδιαφερόμενους» ότι δεν θα αποδεχτούμε ποτέ την δέσμευση οποιουδήποτε ποσού που αφορά στις κοινωνικές και λειτουργικές δαπάνες του Δήμου όπως π.χ. των σχολείων, των παιδικών σταθμών. Θα αντιδρούμε άμεσα νομικά και πολιτικά.  

Πολιτικές σε βάρος των εργαζομένων και των πολιτών θα βρίσκουν όλους τους πολίτες της Καισαριανής απέναντί τους. Η Καισαριανή πρέπει να ζήσει και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποθηκεύσει και άλλο το μέλλον του Δήμου. 
 
                                                                               Ο Δήμαρχος Καισαριανής  
                                                                                 Γιώργος Κοντόσταυλος 
                                                                                             14.11.14

Καλό αγώνα Δήμαρχε,
Τα ίδια έκανε η ΕΥΔΑΠ το 2012 εναντίον του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.  Έφτασε μάλιστα στο σημείο, εκτός της δέσμευσης των λογαριασμών, να διακόψει την παροχή του νερού σε παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στα κτίρια όπου στεγάζονται κοινωνικές δομές του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής, οι εργαζόμενοι και οι πολίτες αγωνίστηκαν και ακύρωσαν τα σχέδια της ΕΥΔΑΠ.
Είναι απαράδεκτο μία κοινωφελής επιχείρηση, η οποία διαχειρίζεται ένα κοινωνικό αγαθό όπως το νερό να συμπεριφέρεται σαν τυπική Α.Ε., η οποία έχει μοναδικό σκοπό το κέρδος και μόνο το κέρδος!!!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου