Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ...

Άγνοια επικρατούσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, για την πρωτοβουλία εθελοντικής βοήθειας των συνδημοτών μας, στην επιμέλεια των χώρων πρασίνου της Δραπετσώνας. 

Το θέμα έθεσε στη συνεδρίαση ο Λουκάς Τζανής, ο οποίος πρότεινε - με εποικοδομητική διάθεση, όπως πολλοί σχολίασαν - να ενημερώνονται για αντίστοιχες πρωτοβουλίες ΟΛΕΣ οι παρατάξεις, οι σύλλογοι και οι φορείς του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ώστε να μην επαναληφθεί η ΑΠΟΤΥΧΙΑ  της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Σύμφωνα με την εισήγηση του κυρίου Τζανή, η ολοκληρωμένη  και έγκαιρη ενημέρωση, είναι βασική προϋπόθεση για την ουσιαστική επίτευξη των στόχων ανάλογων καλεσμάτων.  Στο πνεύμα αυτής της εισήγησης συναίνεσε μάλιστα και ο σημερινός Δήμαρχος.

Θετική η εισήγηση του κυρίου Τζανή, όπως θετική και η αποδοχή της από τον κύριο Βρεττάκο!!!

Όσο για την αποτυχία της πρωτοβουλίας του προηγούμενου Σαββάτου, κάποιοι ασφαλώς χρειάζεται να αλλάξουν ΜΥΑΛΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.  Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος (και όχι η παράταξη, ας το καταλάβουν επιτέλους), να μην αναρτά ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, να μην εκδίδει Δελτίο Τύπου, να μην στέλνει προσκλήσεις στου δεκάδες φορείς της πόλης, να μην ενημερώνει τελικά και με κανένα τρόπο τους Δημότες για τις πρωτοβουλίες του. 

Εκτός και αν κάποιοι ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ, για την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της όλης δράσης και αρκέστηκαν στην σκηνοθεσία της λήψης ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, προς ανάρτηση στο παραταξιακό – κομματικό τους ιστολόγιο.
 
Δυστυχώς έτσι, απαξιώνονται και οι καλύτερες προθέσεις και καταλήγουμε, τα κομματικά ιστολόγια να ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ το Δήμο αναρτώντας τέσσερις (4) φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται  ο Δήμαρχος, το φορτηγό του Δήμου και τρεις ακόμα άνθρωποι.

Ας γίνει συνείδηση ότι καμία ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ
 
δράση δεν βοηθά στην πρόοδο της
 
πόλης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου