Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ «ΔΟΝΗΣΕΙΣ» 1


«Ανέφικτο» χαρακτήρισε το αρχιτεκτονικό σχέδιο της Formula 1 για τη Δραπετσώνα ο… έγκριτος αρχιτέκτων – γενικός γραμματέας του Δήμου (Κερατσινίου-Δραπετσώνας), κύριος Ανδρεαδάκης.

Του «ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ» βέβαια ότι πέντε αρχιτέκτονες του αρχιτεκτονικού γραφείου του κυρίου Παπαθεοδώρου επί τεσσεράμισι χρόνια και μετά από σκληρή δουλειά ΕΚΠΟΝΗΣΑΝ τη μελέτη – σχέδιο της πίστας Formula 1 για τη Δραπετσώνα.

Του «ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ» (αυτού του έγκριτου αρχιτέκτονα), ότι το σχέδιο της πίστας ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ από την παγκόσμια ομοσπονδία (FIA) και την τεχνική της υπηρεσία… (καλά ρε παιδιά εκεί στη FIA, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ του κυρίου Ανδρεαδάκη;;;) και είχε το θράσος ο «έγκριτος» Γ.Γ. του Καλικρατικού Δήμου (μήπως κάποιοι καβάλησαν νωρίς-νωρίς το καλάμι;), να χαρακτηρίζει με αχαρακτήριστους προσδιορισμούς το Λ. Τζανή και τη διοίκηση του επειδή «τόλμησαν» και παρουσίασαν αυτό το εγκεκριμένο (από όλους) και μη-εγκεκριμένο (από τον κύριο Ανδρεαδάκη) project σαν σχέδιο ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ της περιοχής.

Εντάξει κύριε Ανδρεαδάκη σας καταλαβαίνουμε να βρίσκεστε σε ΑΜΗΧΑΝΙΑ και να «κατηγορείτε» ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα δώσει περιβαλλοντική ανάσα και χιλιάδες θέσεις εργασίας στην περιοχή. Ίσως  ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΠΟΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!

Πείτε μας όμως το δικό σας σχέδιο, κύριε Ανδρεαδάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου