Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ...

Αρκετοί δημότες και αιρετοί της Πόλης μας, επιθυμούν και εύχονται την παρουσία του πρώην Δημάρχου Κερατσινίου,  κυρίου Φώτη Μελά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.  Η επιθυμία τους δεν σχετίζεται με την ταύτιση τους ή μη, με τις θέσεις και τις απόψεις του κυρίου Μελά, αλλά αφορά κυρίως την προσμονή τους για την πιο αποτελεσματική λειτουργία των Οργάνων και της Διοίκησης του Δήμου μας.


Όπως επισημαίνουν, είναι θετικό και αναγκαίο να συμμετέχουν στις Συνεδριάσεις του Σώματος, ΟΛΟΙ οι αιρετοί οι οποίοι έχουν ασκήσει Διοίκηση κατά το παρελθόν, ΙΔΙΩΣ όσοι έχουν διατελέσει Δήμαρχοι, έχοντας έτσι αυξημένη εμπειρία στη Διοίκηση του Δήμου. Με δεδομένο ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, ανεξάρτητα αν συμφωνεί κάποιος με τις επιλογές της ή όχι, αντικειμενικά ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ στα θέματα Διοίκησης, η συμμετοχή ενός πρώην Δημάρχου όπως ο κύριος Μελάς, θα είναι σε κάθε περίπτωση θετικό γεγονός.  Οι έως σήμερα ΑΠΟΥΣΙΕΣ του είναι δυστυχώς αισθητές.

Όλοι δε, αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα συμβολής των έμπειρων Αυτοδιοικητικών Στελεχών, φέρνοντας ως παράδειγμα τις τοποθετήσεις και παρεμβάσεις του Λουκά Τζανή, σε κάθε Συνεδρίαση του Σώματος, ανεξάρτητα αν η ουσία τους γίνεται αποδεκτή πολλές φορές από τη σημερινή Διοίκηση ή όχι. 

Υπενθυμίζουν μάλιστα με νόημα, ότι στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο συμμετείχαν αντίστοιχα πέντε (5) αιρετοί με θητεία στον Δημαρχιακό Θώκο, τονίζοντας έτσι την αναγκαιότητα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του κυρίου Μελά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου